Πως λειτουργεί

211

Έρχεσαι στο γυμναστήριο στην ώρα σου (η ακρίβεια στο CrossFit είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες), στο τμήμα που ανήκεις (ΟΛΟΙ ξεκινούν ως TRAINEES και ανεβαίνουν όταν ο υπεύθυνος προπονητής κρίνει ότι είναι έτοιμοι και εφόσον το επιθυμούν σε μεγαλύτερα επίπεδα: Athletes, Rx, Αγωνιστικό κλπ). Ακολουθείς το πρόγραμμα της προθέρμανσης μέσα από απλές ασκήσεις το οποίο διαρκεί από 10 ως 15 λεπτά. Ακολουθεί εκπαίδευση πάνω σε τεχνικές ασκήσεων (15-20 λεπτά) οι οποίες στη συνέχεια εφαρμόζονται στο κυρίως προπονητικό πρόγραμμα (7 – 25 λεπτά). Στη συνέχεια κάνεις αποθεραπεία για χαλάρωμα και έχοντας γίνει καλύτερος και πιο υγιής… έφυγες!

Προπονητικό πρόγραμμα: Το ρολόι μετράει αντίστροφα, η μουσική παίζει δυνατά, ο αγώνας ξεκινά! Όλοι μαζί, αλλά και ο καθένας μόνος του, προσπαθεί να πετύχει το στόχο της ημέρας, ο οποίος μπορεί να είναι ο μέγιστος αριθμός επαναλήψεων, ο μέγιστος αριθμός γύρων, ο ελάχιστος χρόνος ολοκλήρωσης ή και ένα προσωπικό ρεκόρ στη άρση βαρών. Σίγουρα υπάρχει ένας μόνο νικητής, αλλά στον τερματισμό φτάνουμε όλοι μαζί, στηρίζοντας ο ένας τον άλλο σαν ομάδα!

Διασκεδαστικό όσο δεν μπορείτε να φανταστείτε, ευεργετικό όσο τίποτα άλλο, εθιστικό όπως η ίδια η ζωή!

Σημείωση: Οι υπεύθυνοι προπονητές είναι πάνω από τον αθλητή σε όλη τη διάρκεια του προγράμματος, παρέχοντας συμβουλές, διορθώσεις και φροντίζοντας για την ασφαλή και σωστή εκτέλεση του προγράμματος.